tirsdag 26. april 2011

E-post sendt ut 4. april: Velkommen til en ny sesong!

Hei alle sammen,

Endelig er våren på vei, og det er tid for en ny, morsom fotballsesong for gutta våre. Vi fikk bekreftelse på treningstidene på fredag, og derfor sender jeg nå ut denne mailen med mye viktig informasjon for sesongen 2011. Jeg ber dere notere alle datoer og tider, og melde raskt tilbake på de punktene der det spørres om det.

1. Treningstider
Vi har fått treningstider TIRSDAGER og TORSDAGER på JOKERBANEN fra kl. 18.30-19.30. Husk å sørge for at gutta møter presis, riktig kledd/skodd og med drikkeflaske og egen fotball.

Vi starter opp rett etter påske, dvs tirsdag 26. april. Vi inviterer gutta til et første treff før påske, inne i gymsalen på Bogstad skole MANDAG 11. april kl. 18.00-19.00. Da vil vi snakke litt med gutta om opplegget og ha en første treningsøkt sammen innendørs.

2. Fotballkamper sesongen 2011
Vedlagt følger en Excel-fil med oppsettet for alle fotballkampene for begge lagene denne sesongen. Som det fremgår vil de fleste kampene gå på mandager, med noen unntak.

3. Cup’er våren 2011
Begge lagene, Røa 1 Dynamites og Røa 2 Tigers, er påmeldt to cup’er før sommerferien:
FRIGG CUP 7.-8. mai på Tørteberg og Marienlyst. Alle kampene for hvert lag blir spilt i løpet av én av disse dagene. Hold av i kalenderen!
KALVØYA CUP 21. -22. mai på Kalvøya. Her får hvert lag 5 kamper, fordelt på begge dagene. Hold av i kalenderen!

4. Røa-Akademiet
Fristen for påmelding til Røa-Akademiet er i dag før midnatt. Dette er et tilbud i AKS-tiden fra Røa IL, der barna hentes med maxitaxi på skolen ca kl 14 og trener på Røabanen fra kl. 14.30-16.00. Hjemtransport må man sørge for selv. Gå inn på følgende link dersom du ønsker å melde din gutt på dette. https://www.deltager.no/roa_akademiet_17032011
Når vi vet hvem av ”våre” gutter som blir med på dette kan det være lurt å avtale henteturnus foreldrene imellom. Til info har vi meldt Felix på Røa-Akademiet onsdagene.

5. Kontaktinformasjon
Jeg vedlegger en liste over alle spillerne med kontaktinformasjon for foreldrene. Vennligst se gjennom og meld tilbake til cathrine@bislet.no dersom det skulle være endringer.

6. Foreldreinnsats
Med to treninger i uken for 18-19 gutter, samt kamper og cup’er, er vi mer enn noen gang avhengig av at flere foreldre stiller opp og hjelper til både på trening og på kampene (blant annet som dommere). Jeg hører svært gjerne fra dere uansett om dere ønsker å stille opp fast eller mer sporadisk.

VEL MØTT TIL EN SPENNENDE OG MORSOM FOTBALLSESONG! HEIA RØA GUTTER 2002!

Med vennlig hilsen

Lasse Dahl

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar