torsdag 12. april 2012

Epost sendt ut 12. april: Fotball G02


Hei alle sammen,

Vi i støtteapparatet for G02 har hatt et møte og kommet fram til følgende plan for sesongen.

Treningstider:
Mandag kl 18 – 19 – Bogstad Gymsal (frivillig trening)
-          Intervalltrening/idrettslek m/Margrethe
-          Ta med både inne- og utesko.

Tirsdag kl 19 – 20 – Jokerbanen (frivillig trening)
-          Enkel fotballtrening + kampspill

Torsdag kl 19 – 20.30 (Hovedtreningen)
-          Trening
-          Stasjonstrening
-          Kamptrening            

Torsdag : Hovedtreningen vil være på torsdag og ekstra trening på mandag og tirsdag.  Når serien starter, så vil Tigers spille fleste av sine kamper på tirsdager og Dynamites på onsdager.  Det vil derfor bli vanskelig å gjennomføre to skikkelige treninger i uka, så vi har derfor valgt at hovedtrening skal foregå på torsdager.  På torsdag vil vi ha flere trenere tilstede enn på de andre dagene, så anbefaler at gutta i hvert fall stiller på denne treningen.  

Mandag : Gymsalen på Bogstad har vi til disposisjon på mandager fram til sommeren. Denne dagen vil Margrethe (mamma til Filip) tilby gutta intervalltrening i form av lek/stafetter med fokus på hurtighet og utholdenhet.

Tirsdag : På tirsdager vil vi ha enkel trening + kamptrening på Jokerbanen.   Formoder mange av gutta vil være med her de første ukene, men forventer frafall på kampdager.

Cuper
Undertegnede vil melde begge lag på følgende cuper: Kalvøya Cup, Ready Cup og Nabocupen.  Eivind vil ha ansvaret for å melde Tigers på andre cuper og undertegnede gjør det samme for Dynamites.

Røa G02 hjemmesider
Vil prøve å begrense utsendelse av e-post, så all info om seriespill, kontaktpersoner, etc vil bli lagt ut på våre hjemmesider. Sjekk derfor sidene jevnlig.  Informer gjerne gutta om denne adressen, slik at de selv kan holde seg oppdatert. Send gjerne inn bilder el lign av gutta i action til cathrine@bislet.no, så kan vi få lagt dette inn på våre nettsider.

Trening i dag kl 19 og minner om kamp mot Huk på Bygdøy lørdag.

Ser fram til en flott fotballvår og heia RØA!

Mvh
Lasse




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar